Initcia driver evenemangsguiden Gratis Uppsala

Initcia driver evenemangsguiden Gratis Uppsala

Vet ni om att det är vi som driver Uppsalas digitala evenemangsguide över gratisevenemang och kultur? Inte?! Gör som tvåtusen andra Uppsalabor, följ Gratis Uppsala på Facebook.

facebook.com/gratisuppsala

Vad är Gratis Uppsala?
Gratis Uppsala är en värdefull resurs för dig som söker gratis evenemang och aktiviteter i Uppsala. Evenemangsguiden samlar information om ett brett utbud av evenemang, från konserter och konstutställningar till workshops och utomhusaktiviteter. Oavsett om du är en budgetstudent, en familj som letar efter roliga helgaktiviteter eller en turist som vill utforska Uppsala utan att bryta pengarna, har Gratis Uppsala något för alla.

Varierat utbud av evenemang och aktiviteter.
Till exempel kan du hitta information om en gratis yogaklass utomhus i en lokal park, en filmvisning på ett samhälle eller en guidad rundtur i en historisk byggnad. Webbplatsen belyser också evenemang för olika åldersgrupper, intressen och språk. Det betyder att oavsett om du gillar musik, konst, sport eller natur så kommer du garanterat att hitta något som fångar ditt öga på Gratis Uppsala.

Förutom att tillhandahålla en heltäckande lista över kostnadsfria evenemang och aktiviteter, innehåller Gratis Uppsala också användbar information som evenemangsbeskrivningar, datum, tider och platser. Detta gör det enkelt för användare att planera sina scheman och delta i evenemang som intresserar dem. Webbplatsen uppdateras också regelbundet med nya evenemang, så det finns alltid något nytt att upptäcka.

Genom att främja kostnadsfria evenemang och aktiviteter i Uppsala bidrar Gratis Uppsala till att skapa en känsla av gemenskap och engagemang bland både invånare och besökare. Det uppmuntrar människor att utforska staden, träffa nya människor och prova nya saker utan de ekonomiska hinder som ofta kan hindra deltagande i kulturaktiviteter. På så sätt spelar Gratis Uppsala en viktig roll för att främja en levande och inkluderande kulturscen i Uppsala.

Händer på Initcia

Våga Webba

Skapa webbsidor i WordPress - formge med Divi När du börjar hos oss så får du lära dig WordPress...

läs mer

Initcias värdegrund

Alla människor kan bidra och göra nytta i samhället Vi tror på gemenskap istället för utanförskap....

läs mer