Jobba hos oss

Just nu söker vi

Dator på skrivbord vid ett fönster

Projekt- och arbetsledare inom vår redaktion

Initcia är ett socialt företag och vi driver bland annat verksamheter och projekt inom webb och kommunikation. Vi driver exempelvis en webbyrå och redaktionen för de webbaserade evenemangsguiderna Barniuppsala.se och Gratisuppsala.se. Till redaktionen för evenemangsguiderna söker vi en projekt- och arbetsledare.

Du kommer att, tillsammans med personerna som arbetstränar på redaktionen, driva och utveckla redaktionen. Majoriteten av de som arbetstränar i verksamheten är mellan 30–40 år och kommer till oss via samarbete med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Uppsala kommun.

Framöver kommer vi att öppna upp verksamheten för unga vuxna 16–30 år. I arbetet ingår administration och kontinuerliga uppföljningsmöten med deltagaren och handläggare från respektive myndighet.

Din bakgrund och kompetenser
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller arbetslivskompetens och har erfarenhet av att leda projekt och grupper. Du behärskar de digitala verktyg som vi jobbar med. Vi använder Google Docs som arbetsplattform. Inom redaktionen arbetar vi med WordPress, Mailchimp och de vanligaste sociala medierna. Behärskar du Illustrator, InDesign, Photoshop, foto- och filmredigeringsprogram är det ett plus. Du har stort intresse för kommunikation. Du har lätt att lära dig program och verktyg och tycker om att lära ut till andra på ett enkelt och engagerande sätt.

Du är en god organisatör, har struktur och ordning samtidigt som du har hög förmåga att vara flexibel. Du har lätt att skapa relationer och möta deltagare utifrån deras intresse och förutsättningar. Du tycker om att jobba med olika typer av människor.

Personliga egenskaper
Som person är du stabil och trygg med förmåga att arbeta självständigt. Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt som genomsyrar arbetet tillsammans med deltagare, kollegor och samarbetspartners. Du känner stort engagemang för att utveckla och arbetsleda verksamheten inom redaktionen tillsammans med personer som arbetstränar och på andra sätt är engagerade i verksamheten. Arbetet kräver att du är både strukturerad och kreativ.

Det är meriterande om du har några av dessa erfarenheter:

  • Att jobba projektinriktat och leda grupper
  • Arbete inom folkbildning och studiecirklar
  • Arbete inom föreningslivet
  • Arbete med unga vuxna 16–30 år
  • Arbetslivsinriktad pedagogisk eller social verksamhet
  • Metoden motiverande samtal.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta Hanna Rådberg, verksamhetschef på Initcia. hanna.radberg@initcia.se 070-285 60 24
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 75–100 % beroende på intresse
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kallar till intervjuer löpande
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Skicka din ansökan till info@initcia.se senast 21 april