Jobba hos oss

 

Just nu söker vi

Pedagog eller kommunikatör inom webb och kommunikation

Vi söker dig som finner glädje i att lära ut och handleda inom vårt område arbetsträning i kontorsmiljö.

Initcia är ett socialt företag och vårt huvudmål är att stötta människor framåt mot arbete. Det gör vi genom att erbjuda kompetensutveckling och arbetsträning inom kommunikation, webb, grafisk design, skrivande och sociala medier. Vi driver även verksamheter inom kultur, integration och föreningsliv. Våra uppdragsgivare är bland annat Arbetsförmedlingen och Uppsala kommun.

Din bakgrund och kompetenser
Du är en god pedagog eller kommunikatör med pedagogisk erfarenhet. Du har kompetens inom webb i WordPress – gärna i temat Divi – och sociala medier. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med personer med psykisk ohälsa. Vi söker dig som har högskoleutbildning, annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten.

Du kommer att arbeta med redaktionen, dvs med våra digitala evenemangsguider Barn i Uppsala och Gratis Uppsala. De drivs av Initcias deltagare i sin arbetsträning med hjälp av dig som handledare. I det redaktionella arbetet ingår också nyhetsbrev och sociala medier.

Den andra delen i arbetsträningen är Våga webba, där deltagarna får lära sig grunderna i WordPress med dig som handledare. Målsättningen är att deltagarna skapar en egen enkel men professionell hemsida.

Personliga egenskaper
Som person är du stabil och trygg med förmåga att arbeta självständigt. Du är en god organisatör, har struktur och ordning samtidigt som du är flexibel. Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt som genomsyrar de möten du har med deltagarna i verksamheten, kollegor och uppdragsgivare.

Du är en god lyssnare och ser möjligheter i varje person du träffar, har lätt att skapa relationer och möta deltagarna utifrån deras behov. Du finner glädje i att utveckla, hålla kurser och handleda inom våra arbetsområden.

Det är meriterande om du har några av dessa erfarenheter:
• Arbete som lärare på gymnasiet, folkhögskola eller vuxenutbildning
• Arbete inom studieförbund, föreningslivet eller socialt arbete
• Programmen Illustrator, InDesign och Photoshop (Adobe)
• Metoden motiverande samtal eller coachning.

Anställningsform: Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning tillämpas.
Tillträde: Så snart vi hittar rätt person. Intervjuer sker löpande.
Lön: Enligt överenskommelse.

Vårt fina kontor ligger på Kungsgatan 70D i Uppsala. Tio-femton minuters promenad från Uppsala Centralstation. Nära utfarten till E4 mot Stockholm. 

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten kontakta Hanna Rådberg, verksamhetschef på Initcia.
E-post: hanna.radberg@initcia.se
Telefon: 070-285 60 24.