Valborgsdags 2023

Valborgsdags 2023

Valborg närmar sig. Vår evenemangsguide ”Barn i Uppsala” har fyllt på med en massa familjeaktiviteter inför helgen. Gå in och spana! www.barniuppsala.se

Allt från Valborgsbrunch med Mr Fu till Mösspåtagning, vårhyllning vid Gunillaklockan, stor eld, liten kase – ja allt finns med. Webbplatsen har aktiviteter för olika åldrar och intressen. Det finns något för alla, och höjdpunkten på kvällen blir förstås den stora brasan, samt den mindre brasan för barnen.

Valborg är ett utmärkt tillfälle att samlas med familj och vänner och fira vårens ankomst. Oavsett om du letar efter en familjevänlig aktivitet eller något mer traditionellt, så finns det gott om valmöjligheter på Barn i Uppsala-webbplatsen. Så, missa inte chansen att delta i allt roligt och spännande som Valborg har att erbjuda i år, och kolla in webbplatsen för mer information om alla evenemang!

Händer på Initcia

Våga Webba

Skapa webbsidor i WordPress - formge med Divi När du börjar hos oss så får du lära dig WordPress...

läs mer

Initcias värdegrund

Alla människor kan bidra och göra nytta i samhället Vi tror på gemenskap istället för utanförskap....

läs mer