Initcias verksamheter

Initcias verksamheter

Initcia driver huvudsakligen projekt med samhällsnytta och erbjuder tjänster till företag, föreningar och privatpersoner. I våra verksamheter erbjuder vi arbetsträning med olika inriktningar i kontorsmiljö.

FyrisWebb
Initcia driver en egen webb- och kommunikationsbyrå, FyrisWebb. FyrisWebb är den lilla webbyrån med det stora hjärtat. Byrån vänder sig i första hand till småföretag men även föreningar och privatpersoner. Vi månar om och jobbar nära våra kunder för att få fram den bästa lösningen.

Vi erbjuder: Webbdesign, Grafisk formgivning, Digital och traditionell marknadsföring.

Kontaktuppgifter
Telefon: 076 – 794 91 65
E-post: kontakt@fyriswebb.se

———————-

Barn i Uppsala
Barn i Uppsala är vår evenemangsguide som riktar sig mot dig som har barn. Här hittar du inspiration och information om Uppsalas stora utbud av barn- och familjeaktiviteter. Barn i Uppsala underlättar för föräldrar att hitta roliga saker att göra tillsammans med sina barn. Saknar du något så hör av dig.

Tipsa oss gärna om evenemang vi kan lägga in på webbplatsen! 

Kontaktuppgifter
Telefon: 076 – 794 91 65
E-post: evenemang@barniuppsala.se

———————-

Gratis Uppsala
Gratis Uppsala är vår evenemangsguide för kostnadsfria evenemang och aktiviteter i Uppsala. Det finns mycket spännande gratiskultur och Gratis Uppsala samlar alla aktiviteter på ett ställe. Här kan du hitta alla möjliga sorters spännande aktiviteter, alla helt utan kostnad.

Tipsa oss gärna om evenemang vi kan lägga in på webbplatsen! 

Kontaktuppgifter
Telefon: 076 – 794 91 65
E-post: evenemang@gratisuppsala.se

 

Händer på Initcia

Våga Webba

Skapa webbsidor i WordPress - formge med Divi När du börjar hos oss så får du lära dig WordPress...

läs mer